Cikkszám: MNJF3CM/A Kategóriák: ,

APPLE Watch S8 CELL 41MM GOLD S.STEEL CASE/GOLD LOOP

475.999 Ft

(Bruttó)
 • 41 mm: 352 x 430 képpont, 904 mm-es kijelzőterület,
 • Mindig bekapcsolt LTPO OLED Retina kijelző; akár 1000 nites fényerő
 • L1 GPS, GLONASS, Galileo, QZSS és BeiDou
 • Iránytű • Mindig bekapcsolt magasságmérő
 • Vízálló akár 50 méterig
 • Véroxigénszint-érzékelő (Véroxigén app)
 • Szívelektródák (EKG app) • Harmadik generációs optikai pulzusmérő
 • Nagy dinamika­tartományú giroszkóp
 • Intelligens fényérzékelő
 • Hangszóró • Mikrofon • Apple Pay • GymKit
 • Kapacitás: 32 GB
Vásároljon biztonságosan bankkártyájával
Összehasonlítom

Nélkülözhetetlen társad most még többet tud. Új test­hőmérséklet-figyelés funkciója hasznos infor­mációkkal szolgál a menstruá­ciós ciklusodról. Az Ütközés­észlelés a segítségedre lehet vész­helyzetek­ben. Az Alvás­fázisokkal alaposabban megismerheted alvási szokásaidat, a tovább­fejlesztett Edzés appal pedig új lehető­ségeket próbálhatsz ki a moz­gáshoz. Az egészség órája a jövőből minden eddiginél jobban mutat.

 

Dizájn és strapabíróság

Egységesen letisztult. Határtalanul dizájnos. Az Apple Watch Series 8 kijelzője nagy, gyönyörű, és mindig be van kapcsolva. A keskeny peremnek köszönhetően a teljes előlapot kitölti, elegánsan hozzásimulva az óratok íveihez.

 

Mindig bekapcsolt Retina kijelző. Lenyűgöző ránézni. Élmény használni. A ragyogó, mindig bekapcsolt kijelzőn a részletgazdag számlapok csodásan mutatnak, és az órád felemelése nélkül is könnyen leolvashatók. A nagyobb kijelzőn jól elférnek a kedvenc komplikációid, és könnyű koppintani, gépelni és lapozni rajta.

 

Nagyon bírja a gyűrődést

A gyönyörű, teljes előlapot kitöltő, mindig bekapcsolt kijelzőt olyan innovatív megoldások felhasználásával alkottuk meg, melyek rendkívüli tartósságot biztosítanak. A vastag óraüveg, a robusztus vonal­vezetés és a sík alap ellenállóvá teszi a repedések­kel szemben.

 

– Repedésálló, strapabírónak terveztük

– Porálló IP6X tanúsítással

– WR50-es vízállóság, hogy úszhass is vele

 

Egészségről, tudatosan

Minél többet tudsz az egészségedről, annál többet tehetsz érte. Az Apple Watch Series 8 fejlett érzékelőkkel segít alaposabban meg­ismerni az általános állapotodat.

 

Test­hőmérséklet-figyelés

Értsd meg jobban a ciklusod. Az Apple Watch Series 8 alvás közben új, innovatív érzékelővel követi a test­­hőmérsékletedet, megmutatva, ho­gyan alakul az idővel. A Ciklus­követés erre ala­pozva tudja vissza­menőleg meg­becsülni a pete­érésed idejét, amely hasznos lehet a család­ter­vezéshez. A pulzus­mérésekkel és a ciklus­napló adataival kiegészítve így részletesebb képet kaphatsz a menstruációs ciklusodról.

 

Egyszerűbben megbecsülhető, mikor ovulálhattál

Menstruáció előrejelzése. Könnyebb követni. A csuklódon mért hőmérsékleted alapján jobb előre­jelzéseket kaphatsz a menstruációd­ról. Mostantól pedig arról is tud értesíteni az órád, ha a naplózott adataid lehetséges eltérést mutatnak a ciklusodban, például szabály­talan vagy elhúzódó menstruá­ciót. Ciklus­előzményeidet az orvosoddal is megoszthatod, hogy részletesebb információkra alapozhassátok beszélgetéseiteket.

 

Álmaid órája.

Az Alvás app az alvás­időd rögzítése mellett azt is meg­mutatja, mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel.

 

Készíts EKG-t, bármikor. Az Apple Watch Series 8 az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni.

 

Véroxigénszint-mérés. Egy frissítő innováció. Az Apple Watch Series 8 figyelemre méltó érzéke­lőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigén­szinted. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, ezeket az adatokat pedig bármikor áttekintheted.

 

Gyógyszer- és vitamin­szedés óramű­pontossággal. Az Apple Watchon egyszerűen naplózhatod, hogy mikor vetted be a gyógyszereid, a vitaminjaid vagy a táplálék­kiegészítőid, és a Gyógyszerek appban diszkréten és átláthatóan követheted a felvitt adatokat.

 

Innováció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged

Ütközésészlelés. Segélykérés automatizálva. Az Apple Watch Series 8 mostantól képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhely­zeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért.2 Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS‑t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűjtöttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.

 

Nagyon megmozgat

Új lehetőségek az edzéshez. Érj el új személyes csúcsokat. Guggolás, spinning, fartlek vagy bármi más – a tovább­fej­lesztett Edzés appban az Apple Watchnak van hozzá egy edzése. Az új Edzés­nézetekkel pedig fejlettebb mérő­számokat, például pulzus­zónákat és személyre szabott intervallumokat is láthatsz, hogy kitartson a lendületed.

 

Pulzus­zónák. Mérd fel gyorsan, hogy épp milyen intenzitással edzel. Az órád az egész­séggel kap­csolatos adataid alapján automatikusan ki­számítja és személyre szabja az edzési zónáidat, de akár te is beállíthatsz magadnak tarto­mányokat.

 

Edzések a terveid szerint. Alakítsd az aktív és a pihenési intervallumokat a saját edzési stílu­sodhoz. Menet közben tempó-, pulzus-, lépés­frekvencia- és teljesítmény­értesítéseket is kaphatsz. Formáld magadhoz, hogy a legjobb formád hozhasd.

 

Hívd ki magad egy versenyre. Újra meg újra. Ha van olyan futó- vagy bringa­útvonalad, amin gyakran edzel, verse­nyezhetsz a legjobb vagy a legutóbbi időddel. A Verseny útvonala funkció valós idejű informá­ciókkal is segít felülmúlni a korábbi eredményed.

 

Mindenhez közel lehetsz, ami fontos

Kapcsolatban a világgal. Telefonálj, küldj üzeneteket, streamelj zenét és indíts segélyhívást.

 

Térképek, engedd, hogy az órád vezessen

Apple Pay. Fizess az óráddal, egyetlen mozdulattal az Apple Payjel.

 

Alacsony töltöttségű mód. Ha jól jönne a hosszabbítás. Az akkumulátor 18 órán át bírja – vagy akár 36 órán át, ha bekapcsolod az új, alacsony töltöttségű módot.11 Ez remek megoldás, amikor nincs a köze­led­ben a töltőd, például egy hosszú repülőúton.

 

App Store és számlapok; Ahány óra, annyi stílus

Kedvenc appjaid, az órádon is. Az App Store ban több tízezer alkalmazást érhetsz el közvetlenül az Apple Watchodról – így bármiért rajongsz, tökéletesen sze­mélyre szabott eszközként használhatod.

 

Egyedülállóan mutat. Az órád számlapját kedved szerint alakít­hatod a komplikációkkal, ráadásul mostantól a Nike számlapok is mindenki számára elérhetők.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Info
Főoldal
Fiókom
0
Keresés
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Kép
 • SKU
 • Értékelés
 • Ár
 • Kosárba teszem
 • Content
 • Súly
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Kattints valahová kívülre az Összehasonlító sáv elrejtéséhez.
Összehasonlítás
Termékek összehasonlítása ×
Termékek összehasonlítása! Vásárlás folytatása
APPLE Watch S8 CELL 41MM GOLD S.STEEL CASE/GOLD LOOP
475.999 Ft